24.3.2021 Covid-19 -rokote

Rokoteajan varaaminen Kaskisten terveyskeskuksen asiakkaille:

Koronarokote annetaan siinä terveyskeskuksessa, johon on ilmoittautunut asiakkaaksi. Ilmoittautukaa rokotusjonoon siinä terveyskeskuksessa, jonka asiakkaana olette. Esimerkiksi Kaskisissa asuvat, mutta Närpiön terveyskeskuksen valinneet saavat rokotuksen Närpiöstä. Muiden kuntien asukkaat, jotka ovat valinneet terveyskeskukseksi Kaskisten terveyskeskuksen, saavat rokotteensa Kaskisissa. Jos et ole vaihtanut terveyskeskusta, ja asut Kaskisissa, saat rokotuksen asuinkunnan mukaan Kaskisissa.

Voit ilmoittaa halukkuutesi rokotteen ottamiseen:

Maanantaisin ja torstaisin klo 13-15 puh. 045 232 2200

tiistaisin klo 13-16 puh. 045-2322200 tai alla olevan linkin kautta verkkolomakkeella:

link.webropol.com/s/koronarokote-coronavaccin

Tilanne viikot 12-13:

Rokotuksia annetaan tällä hetkellä halukkaille yli 70-vuotiaille ikäjärjestyksessä ylhäältä alaspäin. Jos olet yli 71-vuotias, etkä ole vielä saanut ensimmäistä koronarokotetta, pyydämme sinua ilmoittautumaan rokotusjonoon puhelimitse tai verkkolomakkeen kautta. 70-vuotiaita pyydetään ilmoittautumaan rokotejonoon ainoastaan verkkolomakkeen kautta tällä hetkellä.

Tämän lisäksi myös riskiryhmään 1 kuuluvat alle 70-vuotiaat voivat soittaa terveyskeskukseen ilmoittautuakseen rokotejonoon.

Linkin kautta verkossa rokotusjonoon voivat ilmoittautua aivan kaikki terveyskeskuksen asiakkaat, mutta jos et kuulu yllä mainittuihin ryhmiin, pyydämme välttämään puhelintiedusteluja rokoteasioissa.

Voit tarkistaa riskiryhmään kuulumisesi täältä

https://thl.fi/.../riskiryhmien-koronarokotusten...