Kaskisten Terveyskeskus tiedottaa 25.05.2020

UUDEN PALVELUKESKUKSEN RAKENNUSTYÖT OVAT ALKANEET. KÄYNTI TERVEYSKESKUKSEEN MYLLYLAHDENTIEN KAUTTA.

TERVEYSKESKUKSEN TOIMINTA KORONAEPIDEMIAN JATKUESSA

Korona-aikana on erityisen tärkeää huolehtia, että pitkäaikaissairaudet ovat hyvässä hoidossa. Kun epidemia etenee, on tärkeää, että esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet ja diabetes ovat hyvässä hoitotasapainossa. 

Tilanteen pitkittyessä käy yhä tärkeämmäksi, että myös puolikiireelliset sairaudet hoidetaan, siksi olemmekin aloittaneet myös vastaanottotoiminnan sekä neuvola-, kouluterveydenhuolto- ja joukkotarkastukset. 

On tärkeää hakeutua ajoissa hoitoon ja huolehtia sovituista seurantakäynneistä! 

Infektio-oireiset olkaa aina ensin puhelimitse yhteydessä terveyskeskukseen, jolloin annamme lisäohjeita vastaanotolle saapumisesta, näin emme altista muita asiakkaita, emmekä henkilökuntaa.

 

Sairausvastaanotto ja päivystystoiminta jatkuvat ennallaan. 

Koronaviruksen vuoksi terveyskeskuksen ovet ovat edelleen lukittuina. Yhteydenotto aina puhelimitse, päivystys- ja ajanvarausasiat numerosta 045 – 232 2200. Akuutit ja ajanvarausasiakkaat soittakaa ovikelloa, niin tulemme avaamaan oven.  

Mikäli epäilet saaneesi koronaviruksen voit tehdä oirearvion omaolopalvelussa www.omaolo.fi, josta saat toimintaohjeet oireidesi perusteella tai soittamalla terveyskeskukseen puh. 045 – 232 2200 ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 – 14.15. 

Muina aikoina Vaasan keskussairaalan päivystysnumeroon 116 117.

Kiireellisissä hätätilanteissa soita 112.

Koronavirus neuvontapuhelin puh. 0295 535 535 arkipäivisin klo 8 – 21 ja lauantaisin klo 9 – 15. Keskusteluapua Suomen Mielenterveys ry:n kriisipuhelimesta puh. 09 25 25 0111 (ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa) Lisätietoa koronaviruksesta löytyy www.thl.fi, www.vaasankeskussairaala.fi, www.terveyskyla.fi ja www.kaskinen.fi 

 

Kiitos kaikille Kaskislaisille ohjeiden ja rajoitusten kiitettävästä noudattamisesta nyt ja jatkossa. Kiitos myös ymmärtäväisyydestä ja kärsivällisyydestä koko terveyskeskuksen henkilökunnan puolesta.