KIRJASTOAINEISTON NOUTOPALVELU

KIRJASTOAINEISTON NOUTOPALVELU TI-TO KLO 14-18, PE KLO 12-17

Kaskisten kaupunginkirjasto aloittaa kirjojen ja muiden aineistojen take away – palvelun perjantaista 8.5. alkaen. 22.5-31.5. palvelussa on tauko kirjastovirkailijan lomautuksen takia. Kesäkuun alussa kirjastotilat avautuvat asiakkaille ja lainaus jatkuu entiseen tapaan. Noutopalvelua kuitenkin jatketaan riskiryhmiin kuuluville.

Näin se toimii:

VARAAMINEN

Tee varaus verkkokirjastossa ja laita varaustyypiksi ”normaalivaraus”. Seutuvarauksia voi myös tehdä, mutta niiden kuljetukset eivät ole vielä alkaneet. Kun saat noutoilmoituksen, voit tulla noutamaan kirjat kirjaston eteisestä.  Varauksen voi tehdä myös puhelimitse: 050 591 5450 tai sähköpostilla: kirjasto@kaskinen.fi

NOUTO JA PALAUTUS

Kirjojen nouto ja palautus tapahtuu 1.6. saakka kirjaston eteisessä. Eteiseen saa tulla vain yksi asiakas kerrallaan. Muut odottavat 2-3 metrin turvavälein kirjaston ulkopuolella. Kirjat on lainattu sinulle valmiiksi. 

Kesäkuun alusta alkaen lainaus jatkuu normaaliin tapaan kirjastotiloissa. Asiakkaat noudattavat kirjaston sisällä kahden metrin turvaväliä. Toivomme, että 1.6. alkaen riskiryhmään kuuluvat joko pyytävät läheisiltään apua take away - kassin noutamiseen tai pyytävät kirjastovirkailijaa tuomaan valmiiksi lainatun kassin kirjaston ulko-ovelle.

YLLÄTÄ MINUT TAKE AWAY – KASSI

Voit myös tilata Yllätä minut take away – kassin. Voit tilata sen sähköpostilla, puhelimitse tai käymällä kirjastossa kirjaston aukioloaikaan. Muista antaa sähköpostissasi kirjastokorttisi numero ja minkä kassin valitset menusta. Yllätä minut -kassiin tulee 3-4 kirjastovirkailijan valitsemaa kirjaa. Laitamme joukkoon kirjauutuuksia mahdollisimman usein. 

Yllätä minut menu:

Yllätä minut mix – täysiyllätys

Yllätä minut dekkari

Yllätä minut kevyttä kivaa

Yllätä minut rankkaa ja puhuttelevaa

Yllätä minut romantiikka

Yllätä minut klassikot

Yllätä minut tieto

Yllätä minut aikakauslehdet

Yllätä minut leffa Yllätä minut lapsille (muista mainita tätä tilatessasi lasten iät ja/tai kiinnostuksen kohteet)

Jos kassiin sattuu kirja, jonka olet jo lukenut, tai joka ei ole mieluinen, sen saa heti palauttaa. Kirjasto ei puhdista kirjoja, mutta muovitetut kirjankannet saa pyyhkiä nihkeällä lainauksen jälkeen ja ennen palautusta. Esimerkiksi mikrokuituliinalla ja laimealla pesuaineella.