Luokanopettaja

Tervetuloa luokanopettajaksi Kaskisten idylliseen saarikaupunkiin Rannikko-Pohjanmaalla.

Kaskisten koulu on n. 50 oppilaan koulu, jossa annetaan opetusta perusopetuksen 1.-6. luokkien oppilaille. Koulumme toimii merellisessä ympäristössä lähellä historiallista Kalarantaa ja Myllyniemen ulkoilualuetta.

Samassa koulurakennuksessa toimii myös Kaskö svenska skola, jonka kanssa Kaskisten koululla on esim. yhteinen välituntialue ja opetuksellisesta yhteistyötä.

Kaskisten koulussa pääset työskentelemään pienissä opetusryhmissä ja tiiviissä tiimissä, johon kuuluu jo aiemmin 3 luokanopettajaa ja erityisopettaja sekä koulunkäynninohjaajia. Kaskisten koulussa työskentelet inspiroivassa miljöössä ja lämminhenkisessä työyhteisössä. Kaskisten kaupunki haluaa työnantajana satsata työhyvinvointiin, tarjoamme työsuhde-etuina mm. kuntosaliedun ja e-passin.

Kaskisten sivistyslautakunta julistaa haettavaksi määräaikaisen luokanopettajan viran ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Viran opetusvelvollisuus on 24 tuntia. Arvostamme hakijalla S2-opettajakokemusta ja kokemusta erityispedagogiikasta.
Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palkkaus OVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.