Optimistijollakurssi Kaskisissa 8.-9.6.2019

Kaskisten Navigaatioseura, Kaskistenseudun Navigaatioseura sekä Kaskisten Mökkiläisparlamentti järjestää

OPTIMISTIJOLLAKURSSIN 8-9.6.2019.

Kurssi on tarkoitettu 8-14 v. tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia jollapurjehduksen alkeet.

Kurssille voidaan ottaa max. 16 osallistujaa. Kurssi täytetään osallistumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisaika alkaa 3.5.2019 ja ilmoittautuminen ja tiedustelut 050 5259180 tai sirpa.raittila@gmail.com.

Ruokailut ja teoriakoulutukset pidetään Svenska Gårdenin kerhotiloissa Satamakatu 3:ssa Kaskisissa. Purjehdussatama ja käytännön harjoittelu  tapahtuu Meripelastusyhdistyksen kelluvan laituri yhteydessä Satamakatu 7, Kaskinen.

Kurssiohjelmassa mm. turvallisuusohjeita vesillä liikkumiseen, optimistijollaan tutustuminen ja käytännön harjoittelua. Veneretki meripelastusalus Pr Torbaylla, makkaranpaistoa. Saunomista ja majoitus yksityisissä mökeissä Kaskisten saaristossa. Varusteet ja jollat hoituvat järjestäjien toimesta, mutta jos osallistujalla on oma kelluntaliivit ja yöpymiseen makuupussi , niin kannattaa ottaa ne mukaan.

Muuten varustuksena iloista mieltä, RIITTÄVÄSTI lämmintä vaatetta, säätilan varalta, myös sadevarusteet. Viileällä säällä lenkkarit ovat hyvät. Lämpimällä säällä paljain jaloin jollassa on hyvä olla. Sekä tietenkin saunomis- /ja uintivarusteet.

Kurssin hinta 50 € / henkilö.

Optimistijolla on yhdelle purjehtijalle suunniteltu purjejolla Optimistijolla, "optari", on juniorikevytvene, jolla voi purjehtia noin 8-vuotiaasta aina 14-vuotiaaksi saakka tai kunnes purjehtija alkaa saavuttaa noin 60 kilon painon. Optimisti on oivallinen alkeisharjoitusvene, jota jo nuorimmatkin purjehtijat pystyvät käsittelemään. Se tarjoaa purjehduksellisesti haasteita niin veneenkäsittelyn kuin kilpailutaktiikankin kannalta.

Lisätietoja kurssista antaa :

Navigaatioseuran kommodori Veli-Matti Järvistö   040-552 9308

Mökkiläisparlamentin pj. Hannu Rantanen 0500- 665 246