Tukipalvelut

Tukipalvelut

Sosiaali ja vanhuspalvelun vastaava hoitaja Tuulikki Leppäniemi puh 040-5042534
Laskutus, kanslisti Marja-Leena Roos puh.  045-125 0061

Tukipalvelut joita on tarjolla:

Ateriapalvelu:

  • Lounas ja / tai päivällinen Mariakodilla 7 pv:nä viikossa. Aterian hinta 6.70 €
  • Lounas kotiinkuljetettuna, sisältää pääruoan, jälkiruoan ja salaatin. Hinta 7,70 €/annos

Pyykkipalvelu: 

  • Kotihoidon henkilökunta suorittaa pyykkihuoltoa Mariakodin tiloissa. Mikäli asiakas ei itse selviydy pyykkihuollosta eikä kotona ole pyykinpesuun mahdollisuutta. Pyykkihuoltoon kuuluu myös liinavaatteiden mankelointi ja pyykin silitystä tarpeen mukaan. Maksu on 6,00€ / koneellinen (sis. laitospesuaineet). 
  • Tarvittaessa voidaan myös välittää pyykinpesu pesulaan, tällöin 8,00 € / koneellinen

Saunapalvelu:

Tukipalveluna myönnetty saunapalvelu mahdollistaa saunassa /suihkussa käynnit Mariakodilla, mikäli kotona on puutteelliset peseytymismahdollisuudet. Kotihoidon henkilökunta avustaa tarvittaessa riisumisessa, peseytymisessä sekä pukeutumisessa. 8,00 € /kerta + kotihoidon maksu.

Turvapuhelin:

Turvapuhelin poistaa turvattomuuden tunnetta erityisesti yksin asuvien ikääntyvien, liikuntarajoitteisten, pitkäaikaissairaiden sekä toipilaiden elämästä. Yhdellä napinpainalluksella saa yhteyden ulkomaailmaan ja kutsuttua apua paikalle.
Kaupunki vuokraa turvapuhelimia; Vivago-hyvinvointirannekkeita 35 € / kuukausi. Hyvinvointirannekkeen välityksellä saadaan myös tietoa esim. asiakkaan aktiivisuudesta ja sen muutoksista sekä unen laadusta.

Siivouspalvelu:

Kaupunki järjestää siivouspalvelua ainoastaan veteraaneille. He saavat kaksi kertaa vuodessa 2 tuntia kerrallaan 2 henkilön suorittaman siivouspalvelun veloituksetta.