Sairaanhoitopiirit

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Kaskisten kaupunki on ostanut erikoissairaanhoidon palveluja Satakunnan sairaanhoitopiiriltä tämän vuoden alusta lähtien. Kaskisten kaupunki on edelleen myös Vaasan sairaanhoitopiirin osakaskunta.

Kaskisten kaupunki on päättänyt lisätä Satakunnan sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon palvelujen käyttöä niin, että kaskislaiset käyttävät ensisijaisesti Satakunnan sairaanhoitopiiriä erikoissairaanhoitopalveluja tarvittaessa. Kielellisistä syistä voi oman toivomuksen mukaisesti valita Vaasan sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon ja Satakunnan sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon välillä. (Kaupunginhallitus 5.9.2005, § 130) Pitempiaikaisiin hoitosuhteisiin ei päätös vaikuta. Muutos astuu voimaan 1.10.2005 alkaen ja on voimassa toistaiseksi. Kaupunki on tiedottanut asiasta terveyskeskuksen lääkäreille ja muulle henkilökunnalle.

Kansaneläkelaitos korvaa Satakunnan sairaanhoitopiirissä (Satakunnan keskussairaalassa Porissa) ja Vaasan sairaanhoitopiirissä käytettyjen erikoissairaanhoidon palvelujen kustannukset samoin perustein.

Satakunnan sairaanhoitopiiri  (Porin keskussairaala) 

Paikallisliikenneyhteydet Porissa keskussairaalaan: Linja-autoasemalta linja nr. 12. Aikataulut klikkaa tästä.

Vaasan Sairaanhoitopiiri

Hietalahdenkatu 2-4
65130 Vaasa
Puh. 06-213 1111

Vaasan Sairaanhoitopiiri

Selkämeren sairaala

Lapväärtintie 6
64100 Kristiinankaupunki
Puh. 06-221-8111
Fax. 06-221 3144