TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJA

Tule idylliseen, merelliseen Kaskisten kaupunkiin!
Kaskisten kaupunki julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan
TALOUS- JA HALLINTOJOHTAJAN VIRAN
Talous- ja hallintojohtaja on talous- ja hallinto-osaston esimies ja kaupungin johtoryhmän jäsen. Hän toimii myös kaupunginjohtajan sijaisena.
Talous- ja hallintojohtaja vastaa:
-taloudellisesta suunnittelusta ja kehittämisestä kaupungissa.
-budjetoinnista, tilinpäätöksestä, riskienhallinnasta sekä hankintojen koordinoinnista Kirjanpito on ulkoistettu alueelliselle palveluyhtiölle.
-laskentatoimen järjestämisestä ja kehittämisestä kaupungissa sekä kaupungin tietohallinta-asioista.
-henkilöstöhallinnosta. Hän on myös kaupungin KT-yhteyshenkilö (palkka-asiamies).
Haettavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, riittävää alan työkokemusta talouteen ja julkishallintoon liittyvissä tehtävissä sekä johtamiskokemusta.
Hyvä kuntatalouden ja keskeisen kuntalainsäädännön tuntemus, sekä kokemus kunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä luetaan eduksi.
Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme joustavuutta työajoissa ja -tehtävissä, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Odotamme valittavalta johtamisosaamista, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, näkemyksellistä kehittämisotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hyvä hallinta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärin-lausunto terveydentilastaan.
Virka täytetään 1.9.2022 lähtien. Koeaika on 6 kk.

Kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään lähettämään 9.9.2022 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta (hakusana Kaskinen) tai sähköpostitse osoitteeseen info@kaskinen.fi. Postitse osoitteella: Kaskisten kaupunginhallitus, Raatihuoneenkatu 34, 64260 Kaskinen. Lisätietoja antaa tarvittaessa kaupunginjohtaja Minna Nikander, puh. 0400-868780, minna.nikander@kaskinen.fi ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miriam Bondén, miriam.bonden@kaskinen.fi.
Kaskisten kaupunginhallitus