Kulttuuri

Kulttuuriasioita hoitaa

Sirkka Suurla
Siv.joht. kirjastotoimen joht.
Puh. 040-5042 535

Kalarantapäivät

Kalarantapäivät on omaleimainen kaskislainen tapahtuma. Vanhaa Kalarantaa kiertävällä polulla kohtaa pieniä myyntipaikkoja ; käsitöitä, taidetta, leivonnaisia, kalaa, kahvia, virvokkeita... Alkoholin tuonti alueelle on kielletty.

Mooseksenyön muistomerkillä mieleen palaa entisaikojen kalastajien kova ja vaarallinen työ, mihin voi tutustua tarkemmin Kalastusmuseossa.

Tietoa myyjille

Paikka- ja pääsymaksuja ei peritä. Myytävien tuotteiden on oltava hengen mukaisia. Arvostamme myös tyylin mukaista pukeutumista. Alue on suljettu ajoneuvoilta. Esiintyjät, myyjät yms. saavat ajoluvan. Tapahtuman ajaksi (la 10 – 17; su 10 – 17) kaikki moottoriajoneuvot on poistettava varsinaiselta Kalarannalta.

Kalarannan alueelle voi pystyttää vain pienehköjä kojuja (max 1,5 m*2 m), jotka sopivat Kalarannan miljööseen. Myyntiautot ja suuret myyntiteltat tulee sijoittaa Kalaranta-alueen portin ulkopuolelle erityisille paikoille - tällainen paikka on aina varattava etukäteen! (antero.honkasalo(a)kaskinen.fi). Sähköä on saatavilla vain rajoitetusti. Myyntipaikkoja itse Kalarannalta ei voi varata. Elintarvikkeiden myyjät huolehtivat itse asianmukaisista ilmoituksista terveysviranomaisille!

Musiikkiopisto Legato

Musiikkiopisto legato

Kaskisten musiikkikesä